top of page
Heelsaam zonder tekst wit.jpg

Heelsaam Massage Soesterberg

Een massage afgestemd op jou

Home: Welkom

Wat kan je verwachten?

Ik geef intuïtief energetische massages, dat is een diepe oliemassage. Tijdens de massage laat ik me leiden door de energie die ik in je lijf voel, of waar deze juist ontbreekt. De focus kan bijvoorbeeld liggen op schuddingen, spierspanning weghalen, contact maken met emotionele spanning opgeslagen in je lichaam. Vaak is het een mix van verschillende dingen. Ik noem de massage intuïtief omdat ik geen riedeltjes afdraai.
Omdat je tijdens een massage van alles kunt tegenkomen nodig ik je altijd uit om je vrij te voelen met wat er komt, zonder gene (denk aan emoties die loskomen, zuchten, huilen, trillen, lachen of gewoon simpelweg ontspanning). 
Ik heb van te voren geen plan, ik werk op gevoel en met ademhaling. Hoe meer je bewust uitademt, hoe meer je kan laten gaan. Je zenuwstelsel komt weer tot rust, blokkades kunnen worden opgeheven en je energie kan weer vrijer stromen. 

Home: Tekst

Wie ben ik?

IMG-20200222-WA0001.jpg
Home: Over

Mijn naam is Eva Oomen.
Ik ben begonnen als Wellness Masseuse en heb daar diverse cursussen achteraan gedaan. Zoals stoelmassage, etherische oliën, hotsone, pulsing, gezichtsmassage (Thai) en energetisch werk.  Daarnaast heb ik trainingen gedaan met lichaamswerk, ademwerk, innerlijkkindwerk, trauma, en systeemwerk. Ik heb een TCM opleiding afgerond (Chinese voedingsleer). Daarnaast lees ik in mijn vrije tijd veel over anatomie en psychologie. Ik ben mijn kennis altijd verder aan het uitbreiden. Momenteel volg ik een intuïtie en healing opleiding. Alles wat ik afgelopen jaren heb geleerd heb ik in mijn eigen jasje gestoken. Zo werk ik op mijn eigen manier aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Contact

Ik ben open op afspraak en te bereiken via whatsappen/signal 0624934698

*Voorafgaand aan de massage vindt er altijd een korte telefonische intake plaats

 

Home: Contact
bottom of page