top of page
Heelsaam zonder tekst wit.jpg

Heelsaam Massage

Een massage afgestemd op jou

i.v.m een verhuizing en daardoor het zoeken naar een nieuwe praktijkruimte, ben ik tijdelijk gesloten. Verwachte heropening is in de zomer van 2023 in omgeving Amersfoort/Soesterberg. 

Home: Welkom

Behandeling

Intuïtieve energetische massage   2 uur    120 euro

Home: Over

Wat is intuïtief energetisch?

Een intuïtief energetische massage is een oliemassage. Tijdens de massage laat ik me leiden door de energie die ik in je lijf voel, of waar deze juist ontbreekt. De focus kan bijvoorbeeld liggen op schuddingen, spierspanning weghalen, contact maken met emotionele spanning opgeslagen in je lichaam. Vaak is het een mix van verschillende dingen.
Omdat je tijdens een massage van alles kunt tegenkomen nodig ik je ook altijd uit om je vrij te voelen met wat er komt, zonder gene (denk aan emoties die loskomen, zuchten, huilen, trillen, lachen of gewoon simpelweg ontspanning). 
Ik heb van te voren geen plan, ik werk op gevoel.

Home: Tekst

Wie ben ik?

Uw masseuse

IMG-20200222-WA0001.jpg

Mijn naam is Eva Oomen.
Ik heb diverse massage opleidingen afgerond en heb daarnaast veel ervaring met lichaams-, adem-, innerlijkkind- en systeemwerk, daarnaast heb ik kennis van TCM (Chinese voedingsleer) en een grote interesse in de menselijke anatomie en psychologie. Ik ben mijn kennis altijd verder aan het uitbreiden. 
Ik mix alle kennis die ik heb en werk daardoor op mijn eigen en manier aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Home: Over

Contact

bel/sms/whatsapp/signal: 0624934698

Home: Contact
bottom of page